top of page
_dsc0725_28996183440_o_edited_edited.jpg

Lidmaatschap

Er zijn verschillende soorten lidmaatschap bij PSV Westland. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen volwassen leden en jeugdleden. Voor volwassen leden is de contributie
€ 45,- per jaar, voor jeugdleden is dit € 27,50 per jaar. Jeugdleden wordt een volwassen lid in het jaar dat zij 18 jaar worden.

Daarnaast is het mogelijk om donateur te worden van onze vereniging. Je krijgt alle informatie en mogelijkheden die de leden ook krijgen, maar bent niet verplicht om lid te worden van de KNHS.

Wat krijg je ervoor terug?

Als lid van PSV Westland ben je ook KNHS-lid. Daardoor kun je gebruik maken van de diensten van de KNHS. Je kunt bijvoorbeeld via onze vereniging een startkaart aanvragen. Dit kan voor zowel de zadelsport (bijv. dressuur, springen) als de mensport.

Daarnaast kun je een aantal keren per jaar tegen een kleine vergoeding komen trainen op onze wedstrijdlocatie in Maasdijk. Na overleg met Sandor van Vliet is het mogelijk om te profiteren van deze prachtige locatie, waar je zowel de dressuur kunt trainen in een 40x80 rijbaan als je snelheid en behendigheid kunt trainen in de 6 vaste hindernissen.

PSV Westland organiseert ook ieder jaar een aantal trainingsdagen, waar je vrij kan komen trainen op het menterrein. Leden van PSV Westland hebben voorrang bij deelname aan deze leerzame bijeenkomsten.

Voor meer informatie over het trainen op onze wedstrijdlocatie in Maasdijk kun je contact opnemen met Sandor van Vliet. 

06 53 32 05 35

sandor@psvwestland.nl

Inschrijven of opzeggen

Door het invullen van het inschrijf formulier kun je lid worden van Paarden Sport Vereniging Westland. Wil je je lidmaatschap opzeggen stuur dan een e-mail voor 15 november naar sheranie@psvwestland.nl

IMG_7968.jpg
bottom of page