top of page

Farah en Givano blinken uit op shetlander manifestatie

Eens in de vijf jaar (lustrumjaar) wordt er door het Nederlands Shetland Pony Stamboek een Jubileummanifestatie georganiseerd. Dit jaar werd dit gehouden op 8 en 9 juli 2022 bij Manege Hippisch Verband te Putten. Farah van Buuren en haar zoontje Givano Aalders kwamen hier beiden aan de start en dit was zeker niet onverdienstelijk.


"Soms heb je van die dagen dat alles lukt, dat alles loopt zoals je graag zou willen en alles waarvoor je getraind hebt ineens lijkt te gaan werken en dan klopt je gevoel bij wat de jury ervan vind ook nog eens" aldus Farah.

Haar zoontje Givano werd met pony Nera van Warringshof kampioen vaardigheid in de Bixie rubriek. En Farah zelf mag zich reservekampioen noemen ook met Nera in de vaardigheid klasse L.


Maar er waren meer prijzen te verdienen en dat hebben ze dan ook gedaan. In de dressuur behaalde super pony Nera ook nog een eerste plaats met 206 punten in de klasse B. En Farah werd nog een keer reservekampioen in de klasse dressuur aan de lange teugel met haar pony Julinte. Wat een prestatie, van harte gefeliciteerd!Comments


bottom of page