top of page

Sandor van Vliet districtskampioen


5 en 6 maart werd in Indoor Houten georganiseerd door de Rijnruiters. Op zaterdag 6 maart werd de rubriek tweespan paarden verreden en Sandor van Vliet kwam hier aan de start.


Met de rijp van vorst nog op de bodem van de losrijpiste reed om 8.00 uur het eerste tweespan paard binnen. In deze rubriek was Sandor van Vliet een klasse apart. Zijn schimmels Baccara en Indian bleven ook in het korte draaiwerk fijn in de aanleuning en goed te sturen. Van Vliet plaatste zich als eerste en werd na afloop van de rubriek gelijk gehuldigd als westelijk Districtskampioen omdat de andere rijders uit West zich niet plaatsten voor de finale. Paul Loman werd reservekampioen.


Met de finale kwam Sandor van Vliet als laatste aan de start en was favoriet voor de overwinning. Maar in de hindernis op het midden kreeg hij een hapering en viel er een bal waardoor hij tweede werd. De overwinning ging naar Marcel Marijnissen. Hij had een balletje op de lastige poort 7, maar reed zonder haperingen en was zo 3 seconden sneller dan Van Vliet.


Kijk voor alle uitslagen op hoefnet.nl

Comments


bottom of page